Sorina & Cristi

Există o dilemă de care toţi mirii se lovesc la nuntă. Ce obiceiuri să respecte, câte să încalce? Ce vor spune părinţii, dar invitaţii? Eu unul recunosc, am avut o nuntă destul de tradiţională. Nu regret nimic, dar ca de obicei, parcă ar mai fi mers eliminate câteva obiceiuri. Unii spun că se pierd tradiţiile dacă tot eliminăm din ele. Alţii că evoluăm. Nu toată lumea mai poate îmbraca haina restrictivă a unei nunţi tradiţionale şi majoritatea încearcă să împace ambele variante.

Sorina şi Cristi au reuşit să întrerupă acest fir al nunţilor obişnuite. Încă de la prima întâlnire avută cu ei mi-au spus că “tradiționalul” nu va juca un rol prea important în nunta lor. Evident, am fost foarte entuziasmat să aud asta. Ca fotograf, întotdeauna mă atrage mai mult necunoscutul.

Am discutat evident despre locațiile pentru ședința foto, despre muzica de la petrecere și mi-au spus chiar și cum au de gând să se îmbrace. Ascultam tot ce-mi povesteau şi deja mă gândeam la ziua nunţii lor.

Zi care nu a întârziat să apară. Nunta a început simplu, cu o şedinţă foto la teatrul “Maria Filotti” din Brăila. A urmat cununia religioasă, după care am mai tras câteva cadre cu mirii şi apoi a urmat petrecerea.

Deşi ştiam prea bine care va fi dressing code-ul la petrecere nu am realizat că sunt “overdressed” decât la party. Cred că a fost șansa mea să mă duc la o nuntă seara în tricou și teneşi dar am ratat momentul.

Am fotografiat petrecerea în paşi de dans aproape pentru că muzica şi luminile erau pe gustul meu. Am tras foarte mult folosind lumina ambientală pentru a surprinde cât mai bine atmosfera de pe ringul de dans.

Mi-a făcut plăcere să-i cunosc şi să le fiu alături în acea zi extrem de importantă pentru ei. Vă felicit pentru cum v-aţi făcut nunta şi vă doresc o viaţă frumoasă împreună!