Corina & Claudiu

Pe Corina şi Claudiu îi cunoşteam deja de un an, de când avuseseră cununia civilă. Colaborasem foarte bine şi rezultatele fuseseră pe măsură. Sunt un cuplu foarte atent cu imaginea lor, cu foarte mult bun gust. A fost aşadar o plăcere să-i revăd şi să particip la nunta lor.

Când vine vorba de detalii, nu cred că am avut vreun cuplu mai atent. Visul lor de a avea o nuntă perfectă a fost construit încet, piesă cu piesă. Am rămas impresionat.

Ca şi fotograf de nuntă încerc întotdeauna să mă sfătuiesc cu mirii şi să alegem cele mai bune soluţii când vine vorba de fotografii. În consecinţă, am convenit împreună să închirieze o cameră de hotel pentru pregătiri. Diferenţele sunt mari şi chiar se merită o astfel de alegere. Chiar dacă aveţi o nuntă tradiţională nu e niciodată rău să faceţi pregătirile într-o cameră spaţioasă de hotel. Rezultatele vor fi întotdeauna mai bune.

Şedinţa foto de după nuntă am ales să o facem la Palatul Mogoşoaia în Bucureşti. Domeniul este bine îngrijit şi este foarte ofertant pentru o şedinţă foto. Cred că am fotografiat în jur de 5 ore şi dacă nu ar fi apus soarele am mai fi găsit locuri în care să mai tragem căteva cadre.