Ani şi George

Ani şi George sunt încă un alt cuplu iubitor de care îmi amintesc cu drag. Au dorit să facă şi sedinţe foto înainte şi după nuntă. Am avut parte de zile frumoase şi însorite la şedinţa de dinainte şi la nuntă. La cea de după nuntă au dorit să meargă pe Transfăgărăşan.

Deşi prognoza meteo nu era de partea noastră am zis că nu are cum să fie chiar atât de rău şi ne-am decis să mergem. Ne-am înşelat. A fost mai rău decât în prognoza meteo. Când mai aveam puţin de mers până la Bâlea Lac a început o super furtună. Ei bine, platoul de la Bâlea Lac nu e chiar locul ideal unde să te prindă o furtună. Tunetele asurzitoare, fulgerele orbitoare şi faptul că eram într-un câmp deschis ne-au cam speriat. Îmi aduc aminte că stăteam pur şi simplu dezamăgiţi în maşină şi nu ştiam ce să facem. Ajunsesem unde ne propusesem dar nu puteam nici să ne dăm jos din maşină. Am hotărât să mai aşteptăm totuşi.

Deşi ploaia nu s-a oprit de tot, la un moment dat norii s-au mai risipit. Am avut la dispoziţie cam 10 minute. Ploua mărunt şi atmosfera era destul de apăsătoare. Deşi la prima vedere niciun fotograf de nuntă nu şi-ar dori să se afle într-o astfel de situaţie, eu pot spune că aceasta ne-a fost de ajutor.

Dacă nu ar fi fost aşa vremea probabil aş fi obţinut mai multe cadre şi am fi avut timp să tragem în mai multe locaţii. Dar în niciun caz nu aş fi putut trage aceste cadre. Din cauza vremii eram singuri acolo. De obicei, la Bâlea Lac e plin de turişti. Aşa se face că o situaţie nefavorabilă s-a transformat într-o oportunitate. Au fost câteva cadre, dar sunt foarte mândru de ele şi îmi voi aminti cu drag de experienţa aceasta.