Fotograf nuntă Galați

Cel mai probabil ai căutat un fotograf de nuntă în Galați și astfel ai ajuns pe această pagină. Perfect, ai ajuns unde trebuie. Nu mai trebuie să cauți în altă parte.

Numele meu este Ciprian Neculai și mă ocup cu fotografia de nuntă de peste 8 ani, sunt din Galați și m-ar bucura enorm să știu că te pot ajuta cu cele mai bune fotografii pentru nunta ta.

Fotografia este o artă, iar povestea nunții tale ar putea arata minunat într-o înșiruire de cadre făcute de către un profesionist. O îmbinare perfectă de fotografii în stil clasic cu cele ieșite din acest tipar, neconvenționale.

Pentru a putea vedea o parte din munca mea am să te rog să îți aloci câteva minute pentru a vizita portofoliul meu și să încerci să te vezi în acele momentele unice pe care am încercat să le capturez la celelalte nunți. Îmi place să surprind exact acele momente care transmit emoție, căci despre asta este vorba atunci când vorbim despre fotografie.

Dacă iți place ce vezi, dă-mi un e-mail pentru a putea stabili o întâlnire. Îmi face mare plăcere să cunosc oameni noi, locuri noi, oameni ca tine. Am fotografiat de-a lungul timpului nunți atât în Romania, cât și peste hotare, nunți mici desfașurate în locații intime, dar și nunți de dimensiuni mari.

PROMISIUNEA MEA

Nunta ta este o poveste de o zi compusă din cadre menite să transmită emoție și care vor spune pentru întotdeauna povestea acestei zi minunate. Multe momente ale acestei zi importante pentru tine sunt nepredictibile asadar promisiunea pe care eu o fac în fața fiecarui client este aceea de a îmi dedica toată atenția necesară pentru a putea surprinde cele mai imporante momente, promisiunea de a fi alert și atent la fiecare moment din desfașurarea nunții și că voi observa și surprinde pentru totdeauna nunta lor în cea mai frumoasă poveste.

    Vezi portofoliul