Cine sunt?

Salut! Eu sunt Ciprian şi sunt fotograf şi antreprenor. Aceasta este site-ul meu dedicat fotografiei de nuntă. Îmi plac oamenii volubili şi sinceri. Îmi place mult să călătoresc şi să cunosc cultura şi bucătăria locurilor vizitate. Sunt un tip idealist şi sociabil, pasionat de fotografie şi de frumos.

Ce fac?

Sunt fotograf de nunta din 2009. Am fost martor la sute de evenimente şi m-am bucurat de fiecare în parte. Am surprins clipe pline de emoţie şi sentimente ştiute doar de cei fotografiaţi. Cu timpul am evoluat şi cu fiecare eveniment încerc să-mi depăşesc limitele. Nu fac doar fotografie de nuntă şi până în decembrie 2016 obişnuiam să public tot pe artandcolor.ro. Am realizat însă că ar fi mai bine să fac puţină ordine şi am început acest site, unde fotografia de nuntă este separată de restul articolelor mele. Încerc să folosesc într-un mod creativ experienţa căpătată în celelalte tipuri de fotografie şi în fotografia de nuntă.

Unde?

Probabil ai ajuns pe siteul meu căutând fotograf nunta braila sau fotograf nunta galati dar adevarul este că am fotografiat nunţi cam prin toată ţara, de la Bucureşti la Suceava, de la Galaţi pănă în Baia Mare. De asemenea, fotografiez nunţi şi în afara tării. Îmi aduc aminte cu plăcere de nunţile fotografiate în Perugia, Santorini sau Edinburgh. Nunta ideală pentru mine este într-o locaţie pe care nu am vizitat-o încă. Spre exemplu, nu am vizitat Japonia încă.

Cum?

Fotografia de nuntă necesită o bună cunoaştere a mirilor. Fără să vă cunosc ne va fi mai greu să comunicăm şi să obţinem fotografii reuşite. Consider că fotografia trebuie să surprindă mirii aşa cum sunt ei, iar acesta nu este un lucru uşor de obţinut. Nunta este un eveniment destul de stresant, şi de obicei mirii se detaşează greu de toate lucrurile ce trebuie rezolvate în ziua nunţii. Pentru că ştiu că vrei să obţii fotografii la care copiii tăi se vor uita peste ani cu drag, îţi voi cere să ne întâlnim pentru a discuta despre nunta ta. Dacă distanţa dintre noi nu ne permite, o putem face şi online pe skype sau facebook.

De ce?

Îmi place să observ şi să fotografiez oameni. Abordez mai multe stiluri de fotografie, dar toate presupun fotografierea oamenilor. Mai mult ca sigur asta se datorează şi faptului că sunt o persoană destul de sociabilă. Reuşesc  destul de uşor să „citesc” oamenii şi asta mă ajută enorm atunci când fotografiez pe cineva.

Cât costă?

Înainte de preţ mi-aş dori să ştiu că ai răsfoit poveştile de pe site. Pe baza lor ar trebui să-ţi alegi fotograful de nunta. Acestea fiind spuse, m-aş bucura să-ţi fiu alături la nuntă, iar pachetele mele incep de la 700 eur. Trimite-mi un mesaj şi îţi voi trimite o ofertă pentru nunta ta.

 

Payment

În cazul în care vă veţi hotărî să colaborăm, vom semna un contract şi va trebui achitat un avans de 20% din suma contractului. Acest lucru poate fi făcut cu cash sau transfer bancar, în cazul în care locuiţi . Pentru că sunt un fan al criptomonedelor, accept şi plata cu bitcoin şi chiar ofer un discount de 10% pentru cei ce vor alege să plătească astfel.